ЗНАЙОМСТВО З Модафінілом

Чи знайомі вам такі терміни як: креативність мислення; багатозадачність; швидкий аналіз інформації; когнітивні функції; запам'ятовування; швидкість реакції і т.д. ?

Можна загуглити і дізнатись їх значення, але навіть інтуїтивно з перерахованого зрозуміло, що мова йде про наш мозок і його безмежні можливості.

У цій статті якраз і піде мова про можливість розширити свій потенціал мозкової активності завдяки такому чудо-препарату, як модафініл.

ЩО Ж ТАКЕ Модафініл?
Це препарат, який відноситься до класу аналептиків і основне його завдання - лікування нарколепсії (надмірна сонливість і раптове засинання протягом дня).

Але є і секрет! Насправді властивості модафініла набагато ширші ніж просто заряд бадьорості. Як з'ясувалося, завдяки модафінілу з'являється можливість активувати свій мозок на стільки несподівано потужно, розкриваючи весь потенціал його здібностей, на скільки це тільки можливо. Звідси випливає, що модафинил це досить функціональний ноотроп, який відчутно стимулює мозкову діяльність покращуючи пам'ять, запам'ятовування, швидкість мислення і швидкість реакції, допомагає впоратися з аналізом тонн інформації, покращує концентрацію уваги, розкриває креативний потенціал і допомагає підвищити стійкість до стресів.

Але є і бонус, крім ряду позитивних властивостей для мозку, він ще і дуже ефективний для підтримки загального енергетичного балансу організму протягом усього дня! Це означає, що після прийому модафініла вранці, енергія наповнює тіло цілий день! І тут ще не все. Модафініл, при такому варіанті застосування досить ефективно нормалізує і нічний сон. Але застосовуючи його в вечірні часи (наприклад людям, чия робота пов'язана з проведенням дій в нічний період часу) в цьому варіанті модафинил дасть свій заряд організму на всю ніч.

Модафініл І СПОРТ
З перерахованих вище властивостей, якими володіє модафініл, легко зробити висновок, що його прийом знайшов своє місце і в спортивній сфері життя. Надаючи загально-тонізуючу дія і підвищуючи концентрацію уваги, при цьому не впливаючи на серцевий ритм і тиск, модафинил є відмінним енергетиком застосовуваним в спорті. Також однією з функцій модафініла є контроль апетиту і це відмінний ефект впливу препарату в період так званої "сушки" і формування рельєфу.

Про МІНУСИ і побічні ефекти
Без перебільшення, на практиці застосування якісного препарату, яскравих побічних ефектів виявлено не було.

Керуючись правилами "більше не означає краще" і "довше не завжди ефективніше", модафинил можна застосовувати абсолютно безпечно. У цій статті ми не будемо давати детальних рекомендацій (це ви можете прочитати в інструкціях до застосування або обговорити зі своїм лікарем), ми лише хочемо розкрити загальний ефект впливу і ознайомити читача можливо з новим для нього продуктом.

Підводячи підсумок, хочеться відзначити, що 21 століття це не тільки час швидкостей, але це ще і швидкість мислення, але вельми втішний той факт, що за цією швидкістю можна не тільки встигати, але і легко її випереджати.